Kávés pálinka vagy pálinkás kávé?
Kávés pálinka vagy pálinkás kávé?
A cég sajtótájékoztatón Barabás Attila vezérigazgató mesélte el a Coffee a’la Hungary megszületését. Amellyel részben a top prémiumminőségű ágyas barackpálinka forgalmát szeretnék növelni, másrészt a vendéglátóknak szeretnének egy olyan különlegességet kínálni, amely jó profitot termelhet.
A 99 éves cég egy olyan különlegességet kísérletezett ki, amely egyformán érthető a magyar és a külföldi vendégek számára, mert két fő alkotóeleme közül legalább az egyik ismerős. Amint elhangzott, fogyasztható hidegen is, de a kompozíció igazi íze melegen élvezetes.
A kisebb adag 1,4 cl pálinkát tartalmaz, a nagyobb pedig 2 cl-t, de azt nem kötik meg, hogy milyen márkájú kávéval készüljön a különlegesség, amit pálinkaparfümmel megfújva és reszelt aszalt sárgabarackkal díszítve ajánlanak szervírozni.
Pálinkával sajnos mi nem tudunk szolgálni, de kávéval igen.